2286021626 6972767229 Καρτεράδος Σαντορίνη npatrona@hotmail.com
 
 
 
Πάτρωνα Νάγια
Ειδικός Ορθοδοντικός | Καρτεράδος Σαντορίνη
 
 
 

 
 
 

Η ειδική ορθοδοντικός Πάτρωνα Νάγια, με έδρα τον Καρτεράδο Σαντορίνης, προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών ορθοδοντικής θεραπείας για παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Με εξειδίκευση στην προληπτική ορθοδοντική και την αόρατη ορθοδοντική, το ιατρείο δεσμεύεται να παρέχει υψηλής ποιότητας φροντίδα για τους ασθενείς του.

 

Με προσήλωση στην υγεία των δοντιών και την αισθητική του χαμόγελου, η ορθοδοντική θεραπεία εξατομικεύεται για κάθε ατομική ανάγκη. Το ιατρείο προσφέρει σύγχρονες τεχνικές και εξειδικευμένο προσωπικό για την επίτευξη των βέλτιστων αποτελεσμάτων.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
 
 
Οι Παροχές Του Ιατρείου Μας

Οι Παροχές Του Ιατρείου Μας

Με στόχο την παροχή φροντίδας υψηλού επιπέδου, η ειδική ορθοδοντικός Πάτρωνα Νάγια καλύπτει όλες τις ηλικίες και παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες που προάγουν την υγεία και την αρμονία του χαμόγελου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μεταλλικά Σιδεράκια

Μεταλλικά Σιδεράκια

Η παραδοσιακή αλλά αποτελεσματική επιλογή. Τα μεταλλικά σίδερα προσφέρουν σταθερή στήριξη και αποτελεσματική κορεκτίρηση της οδοντικής στοίβας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διαφανή Σιδεράκια

Διαφανή Σιδεράκια

Για όσους επιζητούν μια διακριτική λύση, τα διαφανή σιδεράκια παρέχουν αποτελεσματική ορθοδοντική θεραπεία χωρίς το έντονο οπτικό αποτέλεσμα των μεταλλικών σίδερων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 Αόρατη Ορθοδοντική

Αόρατη Ορθοδοντική

Η τεχνολογική εξέλιξη φέρνει την ορθοδοντική σε ένα νέο επίπεδο. Με την αόρατη ορθοδοντική, χρησιμοποιούμε αφαιρούμενες και διαφανείς θεμέλιες για αποτελεσματική θεραπεία χωρίς να είναι εμφανή τα ορθοδοντικά εφόδια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προληπτική Ορθοδοντική με Κινητούς Μηχανισμούς

Προληπτική Ορθοδοντική με Κινητούς Μηχανισμούς

Η προληπτική ορθοδοντική είναι ο σύγχρονος τρόπος να διαμορφωθεί η ανάπτυξη των οδοντικών στοιβών και να προληφθούν πιθανά προβλήματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ <br> 2286021626 - 6972767229

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
2286021626 - 6972767229

Καλωσορίστε στο ιατρείο μας, όπου η αφοσίωσή μας στην υψηλή ποιότητα και η φροντίδα για τους ασθενείς μας αποτελούν προτεραιότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ